Haçlı Seferleri’nin nedenleri dikkate alındığında, bu seferlerden Türklerin diğer İslam devletlerine oranla daha fazla etkilenme

Haçlı Seferleri’nin nedenleri dikkate alındığında, bu seferlerden Türklerin diğer İslam devletlerine oranla daha fazla etkilenme
Haçlı Seferleri’nin nedenleri dikkate alındığında, bu seferlerden Türklerin diğer İslam devletlerine oranla daha fazla etkilenmelerinin sebepleri neler olabilir konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Haçlı Seferleri’nin nedenleri dikkate alındığında, bu seferlerden Türklerin diğer İslam devletlerine oranla daha fazla etkilenmelerinin sebepleri neler olabilir? Belirtiniz.

Ödev cevabı kısaca : Türklerin Haçlı Seferleri'nden diğer İslam devletlerine oranla daha fazla etkilenmelerinin nedenleri coğrafi yakınlık, toprak kayıpları, Müslüman birliği eksikliği, kültürel karşılaşma ve ekonomik-sosyal etkilerdir. Bu faktörler, Türklerin Haçlı Seferleri'ni diğer İslam topluluklarından daha fazla hissetmelerine yol açmıştır.

27
2
2
0
1
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.