Kendinize yakın hissettiğiniz bir arkadaşınıza, sevgi ve dostluk hislerinizi içeren bir mektup

Kendinize yakın hissettiğiniz bir arkadaşınıza, sevgi ve dostluk hislerinizi içeren bir mektup
Kendinize yakın hissettiğiniz bir arkadaşınıza, sevgi ve dostluk hislerinizi içeren bir mektup örneğini yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Sevgili Hasan, 

Seni çok sevdiğimi bilmeni isterim. Sana güveniyorum ve sana inanıyorum. Cesaretine hayranım. Tavizsiz duruşun beni etkiliyor. Arkadaşlığımız müddetince senden çok şey öğrendim. Senden cesaret aldım ve seni gerçekten kalben sevdim. Dostluğumuz gün geçtikçe ilerledi. Birbirimiz daha iyi tanıdık. Birbirimize çok emeğimiz geçti. Bugüne kadar yaptıkların ve yaptıklarım için hakkını helal et.

Ben kısa bir süreliğine şehir dışına çıkacağım. Acele gideceğim için bu mektubu yazıyorum. Sana haber vermekte geciktim. Özür dilerim. Bu irtibat bozukluğu nedeniyle seni işlerinde yarı yolda bıraktığımı düşünme. Zaten düşünmezsin. En kısa zamanda döneceğim. Ben yokken ilerleyebildiğin kadar ilerle. Gelince kaldığın yerden beraber ortak bir hareket gerçekleştiririz.

11
11
60
13
11
11
11
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.