Millî kimliğin oluşmasında Asya Hun Devleti’nden günümüze kadar kurulmuş olan Türk devletlerinin etkileri var mıdır

Millî kimliğin oluşmasında Asya Hun Devleti’nden günümüze kadar kurulmuş olan Türk devletlerinin etkileri var mıdır
Millî kimliğin oluşmasında Asya Hun Devleti’nden günümüze kadar kurulmuş olan Türk devletlerinin etkileri var mıdır, neden bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Milli kimliğin oluşmasında İlk Türk devletinden günümüze kadar kurulan bütün Türk devletlerinin bir etkisi vardır. Çünkü, kimlik bilinci tarih boyunca var olan Türk devletlerindeki değerler, gelenek ve görenekler, edinilen tecrübeler ve birikimlerle oluşmuştur.

Milli Kimliğin Oluşmasında Asya Hun Devleti’nden Günümüze Kadar Kurulmuş Olan Türk Devletlerinin Etkileri vardır. Çünkü;

  • Kurulan Türk Devletleri Türk Milletine özgü düşünüz, yaşayış, dil, töre ve geleneklerin, değer yargılarının, kuralların oluşmasını, gelişmesini sağlamıştır.
  • Örneğin büyüklerin ellerini öpmek, sayı göstermek, vatanın, bayrağın kutsal oluşu vb. Türklere özgü davranış ve kültür bu devletler sayesinde oluşmuştur.
  • Bu yüzden kurulan bütün Türk Devletlerinin Milli Kimliğin oluşmasında etkisi vardır.

167
135
335
43
32
32
32
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.