Mustafa Kemal’in ülke sorunlarıyla yakından ilgilenmesi onun hangi özellikleriyle ilgilidir

Mustafa Kemal’in ülke sorunlarıyla yakından ilgilenmesi onun hangi özellikleriyle ilgilidir
Mustafa Kemal’in ülke sorunlarıyla yakından ilgilenmesi onun hangi özellikleriyle ilgilidir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Atatürk'ün öne çıkan kişilik özelliklerini tespit etmek için onun hayatı boyunca yaptıklarına ve sözlerine bakmak yeterli olacaktır. Her zaman ileri görüşlü ve aydın kimliğiyle ön plana çıkan Atatürk inandığı değerlere sıkı sıkıya bağlı olan idealist bir kişilikti. Türk milletinin bağımsızlığı için yaptığı savaşları kazanmış, vatanseverliğiyle dünya tarihinin sayfalarında yerini almıştır.

Vatan ve millet sevgisi özellikleri ile ilgilidir. Bu sevgi ile Mustafa Kemal ülkenin içinde bulunduğu durumu beğenmiyor, ülkenin kurtuluşu için çalışıyordu.

42
52
400
75
186
345
351
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.