Sağlık yardımına ihtiyacınız olduğunda çevrenizdeki insanlardan nasıl bir ilgi beklersiniz

Sağlık yardımına ihtiyacınız olduğunda çevrenizdeki insanlardan nasıl bir ilgi beklersiniz
Sağlık yardımına ihtiyacınız olduğunda çevrenizdeki insanlardan nasıl bir ilgi beklersiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Sağlık insan için oldukça önemlidir. Sağlığı olmayan insan için hayatın bir anlamı kalmaz. Sağlıklı olmak için insanlar birçok emek verirler. Sağlığın kıymetini en iyi hastalık yaşayanlar bilir. Sağlık yardımına ihtiyacı olanlar kendini muhtaç hissederler, düşkün hissederler. Bu nedenle moralleri çok kötü olur. Psikolojileri de bozulur.

Benim hasta olduğum zaman ilgilenmelerini ve gerekirse bir hastaneye veya sağlık ocağına götürmelerini isterim.

Sağlık ihtiyaçları olan kişiler manevi olarak destek beklerler. Maddi olarak da özellikle sosyalleşme temayülünde olan devletten sağlık yardımları beklerler. Sağlık ihtiyacı bulunan bir insan maddi ve manevi ilgiye de muhtaçtır. Bu nedenle hastalarla ayrıca ilgilenmek sorunlarının çözülmesinde ortak çözümler üretmek gerekir.

0
0
2
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.