Temizliğe önem vermeyen bir insanın sağlıklı bir yaşam sürmesi mümkün müdür

Temizliğe önem vermeyen bir insanın sağlıklı bir yaşam sürmesi mümkün müdür
Temizliğe önem vermeyen bir insanın sağlıklı bir yaşam sürmesi mümkün müdür bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Bence hayır, bence böyle bir şey mümkün değildir. Çünkü, sağlıklı olmak için temiz olmak gerekir. Çünkü, temiz olmayan kimseler mikroplarla iç içe olduklarından kolayca hastalıklara yakalanabilirler.

Temizlik, kişisel ve çevresel olmak üzere ikiye ayrılır. Genel ve özel temizlik olarak da ayrılabilir. Kişisel temizlik, kişisel bakım olarak kişinin sağlıklı yaşaması için gerekli olan temizliktir. Saç, sakal, el, ayak, tırnak, vücut temizliği bu temizlik kapsamına girmektedir. Çevresel temizlik ise insanın yaşadığı çevreyi temiz tutması demektir.

Temizliğe önem vermeyen bir insanın sağlıklı yaşam sürmesi mümkün değildir. Çünkü sağlıklı bir ortamın oluşması için temizlik olması gerekir. Temiz olmayan yerlerde bakteriler, virüsler ve mikroplar yuvalanır. Bu da hastalıkların yayılmasına neden olur. Hastalıkların yayılması sağlıklı hayatı tehdit eder.

3
263
3
2
5
2
208
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.